Thursday, 4 August 2011

Kesian

HANA HERE ! :D

Kawan aku :D
ehh kau , aku tengok lain hari niey . mate bengkak ? what wrong with u hah ? ketawe buad2 , senyum buad2 . why ? Tapi , kau ceria sikit selepas kau crte dekat aku n aku buad kau ketawe terbahak bahak , HAHA :D bagos ! aku nk kau cerie , x nk sedih2 . Mase waktu BI , kau Heppy sgt , nmpk kau cerie sikit . Ketawe . HAHA :D memang best lha mase tu buad lwk dengan buda CINE :p aku nak kau cerie selalu keyh  :)


4/8/2011
oke aku nak story , Kesian dea . d'tgglkan kekasih . Mesti dea tgah sedih kan ? dlm hati aku kate , pdn dengan muke kau . baru kau rase , org yg kau syg tggl kan kau . HAHA :D jahat ~ Yeah , aku bersimpati dengan kau . aku harap lepas niey kau dpt Girl yg lebih baek . Harap2 lha . 


5/8/2011
haa~ couple balek ? Bagus lha , Harap kau happy lha . Gud boy .. 
:D

2 comments:

  1. miss hana , i followed your blog ,
    follow mine back , can ?
    http://usmilelikesunshine.blogspot.com :)
    btw , nice blog :))

    ReplyDelete