Saturday, 6 August 2011

Header baru

HANA HERE ! :D

Berkenaan dengan tajuk d'atas , Aku gune header baru . Tah tahun biler agknyer . Tak ingat . Mase nihh muke aku poyos giler kan ? HAHA :D 
Aku bersame dengan 2 orang utan , 1 anak , 1 mak . tah dr mne dtg , sesat agknyer . HAHA :D Time nihh dekat Ayer Bemban ,Kiteorang Jalan2 . Deaorang tuhh cousins aku lha weih ! Kiteorang mmg rapat giler babeh lha . Suke time nihh . Bile lha dpt jalan2 dengan korang lg ? K lha bai ~

Thursday, 4 August 2011

Kesian

HANA HERE ! :D

Kawan aku :D
ehh kau , aku tengok lain hari niey . mate bengkak ? what wrong with u hah ? ketawe buad2 , senyum buad2 . why ? Tapi , kau ceria sikit selepas kau crte dekat aku n aku buad kau ketawe terbahak bahak , HAHA :D bagos ! aku nk kau cerie , x nk sedih2 . Mase waktu BI , kau Heppy sgt , nmpk kau cerie sikit . Ketawe . HAHA :D memang best lha mase tu buad lwk dengan buda CINE :p aku nak kau cerie selalu keyh  :)


4/8/2011
oke aku nak story , Kesian dea . d'tgglkan kekasih . Mesti dea tgah sedih kan ? dlm hati aku kate , pdn dengan muke kau . baru kau rase , org yg kau syg tggl kan kau . HAHA :D jahat ~ Yeah , aku bersimpati dengan kau . aku harap lepas niey kau dpt Girl yg lebih baek . Harap2 lha . 


5/8/2011
haa~ couple balek ? Bagus lha , Harap kau happy lha . Gud boy .. 
:D

Saturday, 2 July 2011

sedih

HANA HERE ! :D

Kimak betul lha sape yang amik fon aku ! . celake , menyesal bawak pergi sekolah =,=' gerams seih , LAKNAT !!! perhatian , sesiapa yang terjumpa atau terambil telefon bimbit X-PRESS MUSIC , berwarna merah . sila pulangkan . Terima Kasih .

Wednesday, 29 June 2011

teringin

telefon idaman .

look that .
yeah ~ itu bukan hak milik aku , same sekali tidak . but , macam best ouh FON tuhh . Aku mampu guna fon x-press music jee . Sape nak bagi aku FON nihh ? ade ? just call me in this num 08-01-000 pegi mampos ! (GURAU)
kbai~

Thursday, 26 May 2011

kawan baru ? ,


ni AME AMELIA
aku kenal dengan dea dekat FACEBOOK , best ouh kenal dengan dea . hepy sangat . BAIK , CUTE kan ? dea tinggal dekat felda taik andak , kulai , johor . Sekolah dea dekat starp putra . Buda pandai ! ~ Tak pernah meet dea lagi , teringin nak meet dea :)
kbai~

Wednesday, 4 May 2011

best pwen aqu

Nurul Farahin
she my best friend ~ 4teen .
yeahh , dea comel kan ? sikap paling aku tak suke 'merajuk' Yampah -.-' Geramm ouh . but , aku suke ! jangan nak gedikgedik ambil dea dari aku . Kami kawan dari kecikk . Dea selalu tolong aku . Heppy dapat kawan macam dea . orang yg aku tak suke , mesti dea tak suke . Kami macam KEMBAR pon ade .
Nurul Farhana
Nurul Farahin
Yerr , name kiteorang hampir same kan ? HAHA .
kembar tak seiras lain rumah .
kbai~