Saturday, 6 August 2011

Header baru

HANA HERE ! :D

Berkenaan dengan tajuk d'atas , Aku gune header baru . Tah tahun biler agknyer . Tak ingat . Mase nihh muke aku poyos giler kan ? HAHA :D 
Aku bersame dengan 2 orang utan , 1 anak , 1 mak . tah dr mne dtg , sesat agknyer . HAHA :D Time nihh dekat Ayer Bemban ,Kiteorang Jalan2 . Deaorang tuhh cousins aku lha weih ! Kiteorang mmg rapat giler babeh lha . Suke time nihh . Bile lha dpt jalan2 dengan korang lg ? K lha bai ~

Thursday, 4 August 2011

Kesian

HANA HERE ! :D

Kawan aku :D
ehh kau , aku tengok lain hari niey . mate bengkak ? what wrong with u hah ? ketawe buad2 , senyum buad2 . why ? Tapi , kau ceria sikit selepas kau crte dekat aku n aku buad kau ketawe terbahak bahak , HAHA :D bagos ! aku nk kau cerie , x nk sedih2 . Mase waktu BI , kau Heppy sgt , nmpk kau cerie sikit . Ketawe . HAHA :D memang best lha mase tu buad lwk dengan buda CINE :p aku nak kau cerie selalu keyh  :)


4/8/2011
oke aku nak story , Kesian dea . d'tgglkan kekasih . Mesti dea tgah sedih kan ? dlm hati aku kate , pdn dengan muke kau . baru kau rase , org yg kau syg tggl kan kau . HAHA :D jahat ~ Yeah , aku bersimpati dengan kau . aku harap lepas niey kau dpt Girl yg lebih baek . Harap2 lha . 


5/8/2011
haa~ couple balek ? Bagus lha , Harap kau happy lha . Gud boy .. 
:D